نایلون حبابدار؛ یادآور حسی خوب و نوستالژیک برای همه ی ماست، حسی که با لمس کردن و ترکاندن حباب هایش اوقات خوشی را به خصوص در کودکی برایمان رقم می زد.
تاریخچه
درسال ۱۹۵۷ دو مهندس به نام های آلفرد فیلدینگ و مارک چانونز در هاوتورن واقع در ایالت نیوجرسی، دو پرده ی مخصوص حمام را به نحوی به یکدیگر متصل کردند و قسمت های دارای حباب های هوا را به وجود آوردند.هدف آن ها در ابتدا ساخت پوشش های سه بعدی برای دیوار بود اما این ایده چندان موفق ظاهر نشد. سپس در سال ۱۹۶۰ این دو مهندس شرکتی به نام Sealed Air تاسیس کردند که نایلون حبابدار یکی از محصولات اصلی آن بود.اما در همان اوایل، کاربرد امروزی این محصول که همان محافظت در برابر ضربه است، مورد توجه قرار نگرفته بود تا این که یکی از بازاریابان شرکت Sealed Air به نام فردریک بورز ( Frederick W. Bowers) ایده ی بسیار عالی ای برای استفاده از این محصول به ذهنش رسید. در همان سال شرکت آمریکایی IBM، ورژن ۱۴۰۱ از سری کامپیوتر های تولیدی خود را معرفی کرده بود. فردریک بورز ایده ی بسیار کاربردی نایلون حبابدار تولیدی شرکتشان را با IBM در میان گذاشت و با استقبال این شرکت برای بسته بندی کامپیوتر های IBM1401 مواجه شد و به نوعی همان زمان نایلون حبابدار متولد شد.
شرکت حباب پلاستیک کویر با تولید انواع نایلون حبابدار دو لایه و سه لایه مفتخر است که گامی هرچند کوچک در راستای خدمت رسانی به صنایع و کارخانجات سراسر کشور بر می دارد.
دیدگاه شما
مطالب بخش سبک زندگی « دسـ تو دسـ » در حوزههای پزشکی، تغذیه، روانشناسی، سلامت و زیبایی و تناسب اندام تنها جنبهی اطلاعرسانی دارند و هرگز نباید جایگزین مراجعه به پزشک یا مشاور متخصص شوند . تیم تحریریهی « دسـ تو دسـ » همواره در تلاش است با استفاده از منابع معتبر مطالبی بهروز و مفید در اختیار مخاطبانش قرار دهد، اما با توجه به حساسیت زیاد حوزههای مرتبط با سلامت افراد، هیچ گاه توصیه نمیکند که از محتوای این مطالب بدون مشورت پزشک یا مشاور متخصص استفاده شود. در غیر این صورت مسئولیت عواقب احتمالی بر عهدهی خود فرد خواهد بود « دسـ تو دسـ » اکیدا توصیه میکند برای تشخیص، درمان یا تسکین هر گونه مشکل جسمی و روانی پیش از هر چیز با پزشک متخصص مشورت کنید و در صورت تایید ایشان توصیههای موجود در مطالب « دسـ تو دسـ » را به کار بگیرد و با توجه به آنچه گفته شد، « دسـ تو دسـ » مسئولیت هر گونه استفادهی نادرست از محتوای این رسانه را که منجر به بروز مشکل یا عارضهای برای فرد شود از خود سلب میکند